TERVETULOA VERKKOKAUPPAAN!

Vuodenvaihteen tunnelmia

Vuosi 2021 on alkanut rauhallisesti ja oikein lämpimissä tunnelmissa. Pitkä ja erikoinen vuosi 2020 taputeltiin pakettiin tunnelmallisella Pakurilan tilalla, Muhoksella. Olli Posti vieraili myös Pohjolan lähiruoan toimipisteellä Oulun kauppahallissa viime viikolla.

Oma inspiraationi tähän hommaan lähti aikoinaan Ollin seuraamisesta. Ollin innostus ravinnon laatuun ja laadun merkityksestä hyvinvointiin, sai myös minut innostumaan. Omatkin terveyshaasteet sain parannettua puhtaalla ruoalla. Suolisto oli huonossa kunnossa ja mieli maassa. Lääkäreistä ei ollut apua minun vaivoihin, joten päätin alkaa tutkimaan asioita itse. Nettiä pengottuani löysin tietoa ravinnon merkityksestä hyvinvointiin ja aloin tarkkailla sitä, mitä suuhuni laitan. Hälytyskellot soivat samantien, ja tiesin saavani apua tästä muutoksesta. Helppoa se ei ollut, mutta todellakin käänteentekevää omassa elämässä.
Oma reseptini oli suhteellisen helppo ja minulle toimiva. Tyhjensin kaapit kaikesta turhasta höttösapuskasta ja otin tilalle itselle sopivat, puhtaat vaihtoehdot. Laadukas liha oli ensimmäinen muutos, sitten marjojen lisääminen ruokavalioon, ja puhtaat luomukasvikset näiden jälkeen. Lopetin ruoan hinnan katsomisen _kokonaan_ ja ajattelin, että tähän haluan satsata.
Huomasin vaikutuksia pikkuhiljaa parempaan päin: ihonkunto, mielenlaadun paraneminen, suoliston toimivuus, unenlaadun parantuminen ja sitä kautta henkinen hyvinvointi.
Tästä siis lähti idea myös Pohjolan lähiruoan perustamiseen, koska halusin suunnattomasti jakaa tätä hyvää muillekin ihmisille. Vuosi 2021 tuntuu olevan muutoksien vuosi myös tälle asialle. Haluammeko enää kohdella huonosti eläimiä, ympäristöä ja ihmisiä, itseämme...? Tuetaan yhdessä sellaisia tekijöitä, jotka tekevät maaperälle ja ympäristölle hyvää!
Hyvinvointi tulee kasvamaan ja kasvamaan entisestään. Tuetaan lähialuetta, kotimaisuutta, luomua ja suomalaista kestävää tuotantoa - myös kulutustavaroiden osalta. Kertakäyttö ei ole enää in, vaan tilalla on puhdas ja laadukas ruoka. 💚

Iso kiitos jokaiselle asiakkaille, olette todella tärkeitä.
Hyvää uuttavuotta 2021!

Toivottaa Pohjolan lähiruoka

Jätä kommentti