TERVETULOA VERKKOKAUPPAAN!

Energiaa vuoden pimeimpään vuodenaikaan!

Syksy ja sen harmaus väsyttää meistä monia. Vaikka kuinka nukkuisi, ei aamulla olo ole levännyt ja energinen. Unen lisäksi onkin tärkeää kiinnittää huomiota myös näihin seikkoihin: terveellinen, ravitseva ruoka ja liikunta. Me suosimme monipuolista ruokavaliota, jossa on kaikkea sinun kehollesi tarpeellista, hyvässä mittasuhteessa. ☺️
Monet suomalaiset tykkäävät syödä marjoja erityisesti talviaikaan. Suomalaiset marjat sopivat täydellisesti aamupuuroon tai -smoothieen. Eri marjat sisältävät hyvin lukuisia eri vitamiineja. Tiesitkö, että mansikassa on enemmän C-vitamiinia, kuin appelsiinissa? Kahdessa desissä mansikoita on myös saman verran kuituja, kuin palassa ruisleipää. Aikamoinen terveyspommi, eikö vain? Marjoilla lisäät siis hyviä ravintoaineita jokapäiväiseen ruokavalioosi helposti ja maistuvasti. Nämä suomalaiset marjat sopivat hyvin myös leivontaan, sillä ne pysyvät irrallisina nopean pakastuksen ansiosta.
Meidän valikoimamme marjat on tuotettu IP-viljelyllä, joka tarkoittaa sitä, että marjojen viljelyssä on minimoitu torjunta-aineiden käyttö. Marjat tulevat meille Marja Areena Oy:ltä.

 

Tilaat marjat ja muut lähi- & luomuruokaherkut helposti verkkokaupastamme. Me toimitamme tilauksen kotiovellesi Oulussa ja lähialueilla.
Mukavaa marraskuuta! 💚

Suomalaisia marjoja Marja Areena Oy:ltä

 

Jätä kommentti