TERVETULOA VERKKOKAUPPAAN!

Section
Drop element here

Rentouttava hetki aikaa itsellesi Jaakon äänimaljarentoutuksessa!

Äänimajarentoutus2.jpg__PID:be65a8a3-fee6-4590-82ea-e2c7b3525bec

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutuksesta on moneen: stressin, ahdistuksen, unettomuuden tai kehollisten jännitystilojen laukaisemiseen sekä syvärentoutukseen ja rauhoittumiseen. Äänimaljoja on käytetty 5000-vuotta rentoutuskeinona.

Äänimaljarentoutus on terveyttä edistävä syvärentoutusmenetelmä. Sen teho perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Tiibetiläiset äänimaljat on taottu seitsemän metallin seoksesta ja ne soivat harmonisesti tuottaen luonnollisia ylä-ääniä. Aivomme synkronisoituvat näihin kuuloaistimuksen kautta aivoihimme soljuviin ääniin ja aivoaaltomme hidastuvat tavanomaisesta valvetilasta (beta-taajuus) aina unen ja valveen rajatilaan (theta-aallot). Samalla syke hidastuu ja parasympaattinen lepohermosto aktivoituu laskien stressitasoja.

Kristalliäänimaljat on valmistettu vuorikristallista, joka jo itsessään on puhdistava. Vuorikristallilla eli kvartsilla kerrotaan olevan monenlaisia vaikutuksia niin fyysiseen kehoon, mieleen sekä henkiseen hyvinvointiin. Se stimuloi immuunijärjestelmää, ja sitä on käytetty migreeniin, päänsärkyyn, matkapahoinvointiin, huimaukseen, parantamaan aineenvaihduntaa, painonpudotukseen, väsymykseen ja uupumukseen. Vuorikristalli voi auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta sekä korjaamaan ruoansulatuskanavan, virtsarakon ja munuaisten häiriöitä.

Keholle ja mielelle

Äänimaljoja soitetaan myös kehon päällä (kysyn ennen hoidon aloitusta haluatko maljoja soitettavan kehon päällä). Tällöin kuuloaistimuksen lisäksi myös tunnet maljan värähtelevän sitä soitettaessa. Värähtely kulkee kehon nesteessä myös paikkoihin, joihin sormin ei yltäisi. Kun sekä lihakset että hermosto pääsevät rentoutumaan, virkeys ja energiatasot lisääntyvät ja unenlaatu paranee. Myös kipuoireet voivat vähentyä.

Jos sinulla on paljon stressiä ja kiirettä, ahdistusta, unettomuutta tai kehollisia jännitystiloja, syvärentouttava äänimaljahoito voi auttaa rentoutumaan, rauhoittumaan ja kuuntelemaan itseäsi. Tunnin äänimaljarentoutus saattaa vastata jopa kolmen tunnin syvää unta. Kokemus äänimaljarentoutuksesta on kaikille erilainen, joten tule kokemaan maljojen lempeiden äänien hoitava vaikutus yksilörentoutuksessani tai ryhmärentoutuksessa.

Teen äänimaljarentoutukset yksilöille ja ryhmille Ylikiimingissä kotonani, Oulun hoitohuoneella tai voin tarvittaessa tulla kotiisi Oulun alueella. Liikun myös muualla Suomessa, joten ota rohkeasti yhteyttä järjestytisikö rentoutus sinun luoksesi. Äänimaljarentoutus sopii myös yhteiseksi tekemiseksi polttareille, synttäreille tai työhyvinvointipäivään. Ota yhteyttä ja kerro mihin haluaisit minun tulevan maljojeni kanssa.

Äänimajarentoutus eläimille.jpg__PID:fee6a590-42ea-42c7-b352-5bece610de01

Kelle äänimaljarentoutus sopii?

Äänimaljarentoutus sopii kaikille perusterveille. Äänimaljarentoutusta ei suositella, jos sairastat syöpää ja sinulla on syöpähoidot käynnissä tai sinulla on sydämentahdistin. Ilmoitathan varausta tehdessäsi myös, jos olet raskaana, sillä tällöin äänimaljojen soittamista keholla ei suositella ainakaan raskauden 1/3 aikana. Äänimaljojen upeiden sointujen kuuntelu sopii kuitenkin kaikille lähes aina. Jos mietit sopiiko äänimaljat juuri sinulle, olethan minuun yhteydessä.

Hinnat

45min 60€ Sis.alv 24% Tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävä rentoutus
60min 79€ Sis.alv 24% Tiibetiläisillä äänimaljoilla ja kristallimaljoilla tehtävä rentoutus
75min 99€ Sis.alv 24% Tiibetiläisillä ja kristallimaljoilla tehtävä rentoutus

Ryhmät ja työpaikat
Kysy tarjous: info@pohjolanlahiruoka.fi

Tilaamalla äänimaljarentouksen minulta autat samalla projekteja ja työtäni puhtaan ruoan parissa.

Asiakkaiden palautteet

Sain syntymäpäivälahjaksi äänimaljahoidon. Hoito oli ihanan rentouttava, Jaakko hoitajana läsnäoleva ja rauhoittava. Hoidon aikana olin syvässä rentouden tilassa, ja koin matkaavani jossain puiden yläpuolella. Hoidon jälkeen minulle nousi hetkellisesti pääkipu, joka pian päästi otteestaan. Olin energinen hoidon jälkeen ja koin vapautumista. Hoidon jälkeen intouduin laulamaan, ja ääni tuli syvältä sielusta asti. Kiitos Jaakolle ihanasta ja lempeästä hoidosta.

Inka