TERVETULOA VERKKOKAUPPAAN!

Herkullista, vastuullisesti tuotettua lihaa pääsiäisen juhlapöytään!

"Luomutuotannolla ja tavallisella lihantuotannolla on eronsa, mikä vaikuttaa niin eläinten, kuin sinun hyvinvointiisi."

Olemme valinneet pääsiäisen valikoimaan Isokummun Luomun lihat. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten selvitämme itse, kuinka myymämme tuotteet on valmistettu. Lihojen kohdalla haluamme erityisesti tietää sen, millaisissa oloissa eläimet elävät ja kuinka niitä ruokitaan.

Isokummun Luomun tilalla lampaita ja karitsoja ruokitaan lajinomaisella ruoalla eli heinällä ja niittykasveilla. Meille on myös erittäin tärkeää se, että liha teurastetaan omalla tilalla, jolloin eläimet saavat elää elämänsä rauhassa, samalla tilalla, alusta loppuun. Lyhyt matka teurastukseen vähentää eläimen stressiä, joka on tärkeää myös lihan laadun kannalta.

Luomuruokinta tarkoittaa sinun kannaltasi sitä, että voit varmistua lihan laadusta ja siitä, ettei syömäsi ruoka sisällä lisäaineita. Voit myös olla luottavaisin mielin siitä, että syömäsi liha on tuotettu eläintä arvostaen ja siitä huolta pitäen. Isokummun tilalla tehdään myös upeaa työtä suomen alkuperäislajien säilymiseksi. Tilalla kasvatetaan suomenlampaita ja kainuunharmaita.

Voit varata pääsiäisen juhlapöytään upeita, laadukkaita lihoja joko sähköpostitse pohjolanlahiruoka@hotmail.com tai puhelimitse +358 45 255 8022. Katso hinnasto täältä!

- lähiruokakauppiaasi

 

 

Jätä kommentti