TERVETULOA VERKKOKAUPPAAN!

Ihanat, vuoden 2021 joulupaketit ovat täällä! ❤️

Joulu lähestyy kovaa vauhtia  ja oletkin saattanut jo huomata, että olemme avanneet ihka ensimmäisen lähi- ja luomuruoan joulukaupan verkkosivuillemme! ❤️🎄

Jo viime jouluna aloitimme kampanjan #ekologinenjoulu, jonka tarkoituksena oli kannustaa ihmisiä ostamaan tuottajilta, jotka tukevat kestävää kehitystä ja kotimaisuutta sekä eettistä ruoantuotantoa. Haastamme kaikki tänäkin vuonna antamaan merkityksellisiä lahjoja, jotka eivät jää kaappiin pölyyttymään. Mitä siis ostaa joululahjaksi ystävälle, puolisolle, perheenjäsenelle tai työkaverille? Meillä on antaa sinulle muutama joululahjavinkki!

Meidän Premium-joulupaketit koostuvat lukuisten paikallisten pienyrittäjien tuotteista. Tuotteista, joiden takana me seisomme. ❤️ Runsaista paketeista riittää herkuteltavaa useammalle tontulle. 😋🎅🏼 Voit valita eri kokoisista paketeista mieluisimman - takaamme, että lahjansaaja ilahtuu! Muistathan, että voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Esimerkiksi joulupaketeista pystyy vaihtamaan yksittäisiä tuotteita, jos se sisältää tuotteita, joille lahjansaaja on allerginen.

Kurkkaa kaikki Premium-paketit täältä ➡️ https://www.pohjolanlahiruoka.fi/collections/lahjakortti
Joulukauppa päivittyy jatkuvasti joulun lähestyessä - pysy siis kuulolla! 😊


Jätä kommentti