ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSIIN - TILAA JO TÄNÄÄN YLI 170 LÄHI- JA LUOMURUOKATUOTTEEN VALIKOIMASTA!

Esittelyssä tuottaja: Varpun Luomukanala

Suositut luomukananmunat tulevat meille Varpun Luomukanalasta, Kuortaneelta! 💚
Varpun Luomukanala on perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 2002 alkaen. Varpu kävi kertomassa meidän seuraajillemme heidän toiminnastaan kesällä 2020 - oletkin siis saattanut nähdä esittelyvideon meidän somekanavilla! Me tykästyimme kanalan eettisiin toimintapoihin heti, ja siksi Vapun luomukananmunat ovat olleetkin osa Pohjolan lähiruoan valikoimaa aivan alusta saakka!
 
Kanalassa kanojen ruokinnassa ollaan hyvin tarkkoja: luomutuotannon määräyksiä ja säädöksiä noudatetaan tarkasti. Kanat syövät joka päivä luomusäännösten mukaan kasvatettua kauraa, ohraa, vehnää ja hernettä. Jauhojen sekaan lorautetaan lisäksi luomurypsiöljyä ja vitamiineja. Talvisin kanat juoksentelevat kanalassa vapaasti ja istuskelevat orsilla, mutta heti kesäkuun alussa ne pääsevät jälleen ulos aurinkoon ja vihreälle niitylle kuopsuttelemaan. Kanalassa työskentelee kolme Varpun oman perheen jäsentä eli Varpu itse, Jorma ja Karlo. 
 
Tämän hienon perheyrityksen tuotteita on ilo myydä ja niistä ovat tykänneet myös meidän asiakkaat! Kananmunia löydät niin Oulun kauppahallin myymälästä ja meidän verkkokaupastamme. Voit tilata luomumunia kotiinkuljetukseen Oulussa ja lähialueilla. Löydät lisää tietoa kananmunista täältä.

Jätä kommentti